ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Θ. ΜΑΜΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Δείτε τί αναφέρει ο υποψήφιος με αφορμή συνέντευξη του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου

Ο κ. Καλογιάννης στην απέλπιδα προσπάθεια του να γαντζωθεί στον θρόνο του για 14 χρόνια, ξεπέρασε κάθε όριο.
Σε τηλεοπτική εκπομπή, χθες, ανέφερε τα εξής:
1) Σχετικά με τις καταστροφές από τις πλημμύρες ότι δεν έχει καμία ευθύνη ο ίδιος.
2) Για τα αντιπλημμυρικά έργα πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα ο Δήμος.
3) Για τις πλημμύρες στις κατοικημένες περιοχές, είπε πως τελικά οφείλονται στην υπερχείλιση των θυροφραγμάτων – τέρμα το αφήγημα για την υπερχείλιση του Πηνειού.
4) Η τεράστια επιτυχία του είναι πως σε μία πόλη που πλημμύρισε με ήλιο 2 μέρες μετά την καταιγίδα, δεν έχουμε νεκρό. Δηλαδή του χρωστάμε τις ζωές μας.
5) Μας ενημέρωσε με περηφάνεια πως η ΔΕΥΑΛ έχει ανθεκτικά δίκτυα.
6) Για το βιολογικό αναρωτήθηκε, και τι θα άλλαζε αν ενημέρωνε από την πρώτη στιγμή τους πολίτες; Μας είπε πως δεν έγινε και τίποτα που δεν λειτουργούσε ο βιολογικός και τα λύματα έπεφταν στον Πηνειό χωρίς επεξεργασία. Βέβαια ξέχασε να μας πει πως τον καλεί ο εισαγγελέας γι’ αυτό το θέμα που αποτελεί υγειονομική και περιβαλλοντική βόμβα.
7) Μας είπε πως ο βιολογικός λειτουργεί, ενώ ακόμα και σήμερα δεν είναι σε πλήρη λειτουργία.
8) Έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως οι κάτοικοι άνοιξαν τις σχάρες από τα φρεάτια και για αυτό, λύματα από τον βιολογικό βρέθηκαν σε σπίτια.
9) Μας ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με το σπάσιμο στη Γυρτώνη, ενώ βεβαίως αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
10) Ζητάει την ψήφο των Λαρισαίων για να ολοκληρώσει το έργο των ασφαλτοστρώσεων …
11) Μας γνωστοποίησε πως είναι κομματικά ανένταχτος, ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕΔΕ και έχει πάρει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη μέρα.
12) Και βέβαια, με τεράστια αλαζονεία, 20 μέρες μετά τις πλημμύρες, όταν συμπολίτες μας έχουν χάσει τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά με απίστευτο θράσος απαίτησε και τον λόγο από αυτούς που του ζήτησαν να πει μια συγγνώμη.

Κύριε Καλογιάννη, ειλικρινά λυπόμαστε. Σας αφήνουμε στην κρίση των Λαρισαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ