ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, Ο ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Στα καταστήματα του Αμπελώνα και την Λαϊκή Αγορά , περιόδευσε, την Παρασκευή, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Στέλιο Τσικριτσή, Δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο, με υποψήφιους Δημοτικούς, Τοπικούς και Περιφερειακούς συμβούλους.

Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συζήτησε με τους μικροπωλητές στην λαϊκή αγορά του Αμπελώνα αλλά και με τους παραγωγούς οι οποίοι έχασαν την αγροτική παραγωγή τους από τις πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή.

Στην συνέχεια κατά την διάρκεια της περιοδείας στα καταστήματα της πόλη υπήρξε αναλυτική συζήτηση με μικροεπαγγελματίες και τους εργαζόμενους στα καταστήματα, καθώς και με τους κατοίκους τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο Στέλιος Τσικριτσής τόνισε ότι οι προτεραιότητες και ιεραρχήσεις, των άλλων συνδυασμών συμφωνούν μιας και έχουν προτεραιότητα το όφελος των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος του λαού σε περιφέρεια και δήμο, ενώ απέναντι σ’ αυτή την πολιτική είναι η «Λαϊκή Συσπείρωση». Η μονή δύναμη που προτεραιότητα έχει τις ανάγκες των πολλών και όχι την κερδοφορία και τα συμφέροντα των λίγων.

Στη διάρκεια της συζήτησης με τον κόσμο, φάνηκε πως αυτή η στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αναγνωρίζεται από τον λαό, καθώς πολλοί εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, επεσήμαναν πως οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι σταθερά στο πλευρό τους, όχι μόνο στα εργασιακά, αλλά και μπροστά στους αγώνες.

Ενώ πολλές ευχές δέχθηκε το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου για τις 8 Οκτωβρίου, έτσι ώστε επιτέλους να εκλεχθεί η Λαϊκή Συσπείρωση για να έχουμε αγωνιστική δημοτική αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ