ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιώργος Πρόικος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Τυρνάβου με την «Πόλη που Θέλουμε» του Σάμερ Αμάρι

Εκτιμώ ιδιαίτερα τον ρεαλισμό, την καινοτομία της σκέψης αλλά και την απολύτως επιτυχημένη αυτοδιοικητική εμπειρία του επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε» κ. Σάμερ Αθανασίου Αμάρι.

Ταυτίζομαι με το όραμά του για έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, για έναν Δήμο ο οποίος αξιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα θα εξελιχθεί σε πρωτοπόρο.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που στον αγώνα αυτό συστρατεύομαι με αξιόλογους, ηθικούς και ικανούς ανθρώπους που καθιστούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού το πιο πλήρες και αντιπροσωπευτικό της τοπικής κοινωνίας του διευρυμένου Δήμου Τυρνάβου.

Η Πόλη που Θέλουμε συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα φιλόδοξο. Ζητώ την ψήφο σας για να συμβάλω στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων, επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής, διαμόρφωσης συνθηκών εξωστρέφειας και αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου στους τομείς της Οικονομίας και του Πολιτισμού καθώς και εκμετάλλευσης κάθε ευκαιρίας και διαθέσιμου πόρου με αναπτυξιακή προοπτική και το βλέμμα στο μέλλον.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα στον Τύρναβο. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Λιάπη και πατέρας τριών παιδιών.
Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών & Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κατέχω επίσης μεταπτυχιακό τίτλο (Msc in Banking & Finance) από το Loughborough University της Αγγλίας.

Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στον χρηματοοικονομικό τομέα. Προηγουμένως εργαζόμουν επί σειρά ετών ως τραπεζικός υπάλληλος.
Διατελώ Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου από το 2011 και ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου από το 2005.
Είμαι εθελοντής αιμοδότης, μέλος του Συλλόγου Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ