ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ, κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης, κ. Γεώργιος Ραφτούλης κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, ευχαριστεί θερμά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο για την ευγενική προσφορά του να δωρίσει στο σχολείο μας Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές κι εκτυπωτές.

Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική αυτή δωρεάς σας για την κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου σε ηλεκτρονικό υλικό. Η προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού, θα εκσυγχρονίσει τη διδασκαλία συνδράμοντας τα βέλτιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης αυτής πράξης σας και προσβλέπουμε σε μελλοντική αρωγή και συνεργασία.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας από την πλευρά της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου αποτελούν έμπρακτα απόδειξη ανθρωπισμού κι αλληλεγγύης στο δύσκολο εκπαιδευτικό μας έργο οπλίζοντας μας, ταυτόχρονα, με δύναμη ώστε να συνεχίζουμε το εκπαιδευτικό μας έργο.

Σας μεταφέρουμε τις ευχαριστίες και τις ευχές μας.

Ο Διευθυντής
Δρ Γεώργιος Ραφτούλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ