Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ Β. ΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Σε δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου Βασίλη Μάικου για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, αναφέρονται τα εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία, πιστή στην ιδεολογική της παρακαταθήκη για ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση, επέλεξε να δώσει την πολιτική μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 13 περιφέρειες και τους 3 μεγάλους Δήμους της χώρας. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακά θετικό.

Ο λαός που ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση της κρίσιμης 4ετίας που διανύουμε, επιβεβαίωσε αυτή την επιλογή. H Νέα Δημοκρατία στους υπόλοιπους Δήμους επέλεξε να κρίνουν και να αποφασίσουν οι τοπικές κοινωνίες. Το αποτέλεσμα ήταν και εκεί θετικό.

Οι ανεξάρτητες φιλελεύθερες δυνάμεις της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης πέτυχαν μεγάλες νίκες στους περισσότερους μεγάλους Δήμους, όπως και ο Δήμος Λαρισαίων.

Ζούμε σε δύσκολη εποχή. Τα προβλήματα και οι προκλήσεις απαιτούν συγκλίσεις και συνεργασίες. Απαιτούν αρχές, αξίες, πολιτικό ύφος και ήθος, αλλά και αποτελεσματικότητα. Ο λαός κρίνει και αποφασίζει ανάλογα και στην αυτοδιοίκηση.

Με βάση τη συνείδηση και την κρίση του και μόνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ