ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη στο συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογων και τη δυνατότητα που μας δώσατε να διεκδικήσουμε με ίσους όρους την τελική νίκη στις επαναληπτικές εκλογες της 15ης Οκτωβρίου.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν μαζικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ώστε να αποκτήσει επιτέλους ο Δήμος μας μια διαφορετική Δημοτική Αρχή, που σε κάθε της ενέργεια θα προτάσει το συμφέρον των πολλών, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις ανάγκες καθεμιάς και καθενός από τους πολίτες αυτού του τόπου.

Καλούμε να πιστέψετε στη δυναμική και στις δυνατότητες αυτού του συνόλου και να συμβάλετε στην ολοκληρωτική αποδέσμευση του λαού της περιοχής μας από λογικές εξυπηρέτησης προσωπικών φιλοδοξιών ή βλέψεων μεμονωμένων ατόμων. Να δούμε όλοι μαζί την ουσία αυτών που διακυβεύονται μέσα από τις τοπικές εκλογές, που έχει να κάνει με την γνήσια και αντιπροσωπευτική άσκηση διοίκησης προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Αυτή είναι μια βασική ποιοτική διαφορά με τον αντίπαλο συνδυασμό. Εμείς δεν θέλουμε να παγιδευτούν κοντά μας οι άνθρωποι με ψεύτικες υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν ή με οποιουδήποτε τύπου ανταλλάγματα.

Εμείς λειτουργώντας πάντα σαν ενιαίο σύνολο θα συνεχίσουμε την καθημερινή μάχη ανεξάρτητα από τις θέσεις εκλογής του καθενός και της καθεμιάς και θα αποτελούμε μαζί με το λαό της περιοχής τη νέα Δημοτική Αρχή που οι αποφάσεις της θα καθρεφτίζουν τη βούληση των πολλών.

Κι όσοι στον πρώτο γύρο στηρίξατε συγγενείς και φίλους θα έχετε τώρα την ευκαιρία με την ψήφο σας να επιλέξετε αυτούς που πραγματικά πιστεύετε ότι θα σας εκπροσωπήσουν καλύτερα.

Σας καλούμε να εξετάσετε προσεκτικά τα ψηφοδέλτια, να αναζητήσετε τις προσωπικές διαδρομές αυτών που τα επόμενα χρόνια θα κληθούν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης, τα έργα, την αξία και να πράξετε με καθαρή τη συνείδηση.

Σας καλούμε να δείτε προσεκτικά και το αντίπαλο ψηφοδέλτιο και να ψάξετε να βρείτε τις διαφορές σε σχέση με την αποτυχημένη Δημοτική Αρχή του Κυρίου Μαλάκου πριν λίγα χρόνια.Η ιδια κλειστή ομάδα ειναι του παρελθόντος. Θυμηθείτε γιατί τότε γεννήθηκε σε όλους μέσα μας η ανάγκη να αλλάξει εκείνη η Δημοτική Αρχή.

Η επιστροφή σε δοκιμασμένες και αποτυχημένες λύσεις του παρελθόντος δεν θα ωφελήσει τελικά κανένα και πάλι θα συζητάμε για τα ίδια σοβαρά προβλήματα για τα οποία κανένας δεν θα είναι διατεθειμένος να βρει λύσεις.

Τα χτυπημένα από καταστροφές χωριά του Δήμου μας, η κάθε παραμελημένη γειτονιά, οι σύλλογοι με τους ανθρώπους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για ποιοτικότερη άθληση, για πολιτισμό, για εθελοντισμό και αλληλεγγύη που ψάχνουν για ειλικρινή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, οι άνθρωποι του παραγωγικού τομέα αυτής της χώρας που στο Δήμο μας αποτελούν την αιτία ύπαρξης της τοπικής οικονομίας, αλλά και όλοι οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, οι μικροί μαθητές και οι γονείς των σχολείων μας, οι ηλικιωμένοι και οι οικογένειές τους και κάθε συμπολίτης και συμπολίτισσα έχουν τώρα περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να αναζητήσουν τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματά τους μαζί με τους αγωνιστές δημοτικούς συμβούλους που θα εκλέξει η Λαϊκή Συσπείρωση.

Σε κάθε μας βήμα προχωρώντας μαζί με το λαό αυτού του Δήμου θα αγωνιστούμε για καλύτερα υποδομές παντού, για πλήρη αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες και ειδικά στον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου, για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, για ανθρώπινες πόλεις και καλύτερες γειτονιές, για νέους δρόμους αγροτικούς και εντός των οικισμών και για δίκτυα, όπου υπάρχει ανάγκη και χρειάζονται ουσιαστικές παρεμβάσεις, για δίκαιη αντιμετώπιση σε ότι αφορά τη σχέση των πολιτών με το Δήμο, για να επανέλθει ο λαϊκός χαρακτήρας σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς μεσάζοντες, για ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας και για σχολικά κτίρια αντάξια των προσδοκιών των κατοίκων.

Σας καλούμε αγαπητοί μας συμπολίτες στο δεύτερο γύρο των εκλογών να στείλετε σε όλη την Ελλάδα ένα πολύ ισχυρό μήνυμα ελπίδας και να αποδείξετε ότι εδώ τα πράγματα τα βλέπουμε διαφορετικά και δίνουμε την ευκαιρία σε μια νέα Δημοτική Αρχή να λειτουργήσει αλλιώς, σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Μαζί αλλάζουμε το τοπίο και κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και την ευκαιρία για μια νέα ελπίδα σε όλους μας για τη διοίκηση αυτού του τόπου.

Αξίζει να το προσπαθήσουμε. Αξίζει να το δούμε να συμβαίνει τα επόμενα χρόνια.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που δείχνετε σ’ εμένα και όλους μου τους συνεργάτες.

Σας προσκαλώ όλους στην Κεντρική Ομιλία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 20.30 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου.

Στέλιος Τσικριτσής
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Τυρνάβου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ