ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ

Αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων κατά τον χρόνο τέλεσης του τοπικού πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου αντοχής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22-10-2023) στην περιοχή Κυψελοχώριου και Συκουρίου του Δήμου
Τεμπών, η διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας προχώρησε στην παρακάτω απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αναφέρει τα εξής:

«1. Εγκρίνουμε την τέλεση του Τοπικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου Αντοχής Μικρών κατηγοριών στις κατηγορίες μίνι μικρά, μίνι μεγάλα, παμπαίδες-παγκορασίδες, παίδες-κορασίδες, που διοργανώνετε την Κυριακή (22-10-2023) και ώρα 10:30΄ στην περιοχή Κυψελοχωρίου και Συκουρίου του Δήμο Τεμπών Λάρισας.

2. Σε περίπτωση που απαιτηθούν κυκλοφορικές ρυθμίσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.

3. Στην περίπτωση όπου στην περιοχή του αγώνα υπάρχει προειδοποιητικό μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, η άδεια θα ανακαλείται αυτομάτως.

4. Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια τέλεσης εν λόγω αγώνα να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά, προειδοποποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης του εν λόγω αγώνα.

5. Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

6. Το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, στo οποίo κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την ανακοίνωση στον ενδιαφερόμενο σύλλογο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις, τη δημοσίευση της παρούσας σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 και την υποβολή στην Υπηρεσία μας της σχετικής έκθεσης, την επίδοσή της στις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Φορείς με αποδεικτικό επίδοσης, το οποίο θα τηρείται στο αρχείο της Υπηρεσίας σας, καθώς στη λήψη μέτρων αρμοδιότητά του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ