ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΕΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Συνεχείς επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και με εκλεγμένους της παράταξης εν αναμονή και της συνάντησης με τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό έχει ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Θεσσαλίας ο οποίος όπως είναι φυσικό σχεδιάζει και το νέο διοικητικό σχήμα της νέας περιφερειακής αρχής.

Την ίδια ώρα πολλές είναι οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία με τις περισσότερες πηγές να συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι περιφερειάρχες θα τοποθετηθούν οι πρώτοι σε σταυρούς εκλεγμένοι σύμβουλοι στους 4 θεσσαλικούς νομούς δηλαδή οι κ.κ. Μαρία Γαλλιού Λάρισα, που είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί, Κώστας Τέλλιος Καρδίτσα, Αννα – Μαρία Παπαδημητρίου Μαγνησία, Χρύσα Ντιντή Τρίκαλα.

Από εκεί και πέρα αναφορικά για τις θέσεις των 8 θεματικών αντιπεριφερειαρχών ακούγονται τα ονόματα των κ.κ. Δημήτρη Τσέτσιλα, Ευάγγελου Αποστόλου, Γιάννη Αναστασίου από τη Μαγνησία, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε σε θέσεις αντιπεριφερειάρχη κάποιους εκ των κ.κ. Ανδριάνας Κομήτσα και Νίκου Ράπτη από τη Λάρισα, Απ. Καναβού, από τη Μαγνησία.

Εκείνο που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι η αξιοποίηση σε σημαντικές θέσεις των κ.κ. Λάζαρου Μακρή, παλιού στελέχους και συμβούλου  διορισμένων περιφερειαρχών που ακούγεται για γενικός γραμματέας της περιφέρειας και Φ. Αλεξάκου πρώην νομάρχη και δημάρχου Καρδίτσας που ακούγεται για τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου αρμόδιου για τα έργα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ