ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Συνάντηση του Χρ. Κέλλα με τον Εκτελεστικό Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας με τον Εκτελεστικό Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς, Βασίλη Κουτεντάκη, με αφορμή την ανακοίνωση της Τράπεζας για επερχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματός της στη συνοικία της Φιλιππούπολης, στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός εξέφρασε τις αντιρρήσεις του ως προς το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Φιλιππούπολη και εξήγησε στον κ. Κουτεντάκη ότι το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται σε κομβικό σημείο της περιοχής, δίπλα στον ΕΦΚΑ και την ΔΟΥ και εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους, κυρίως της Φιλιππούπολης, της Νεάπολης, αλλά και γειτονικών κοινοτήτων, όπως η Τερψιθέα, η Μάνδρα, η Αμυγδαλέα, η Ραχούλα, το Κουτσόχερο κ.α.. Μάλιστα, ο κ. Κέλλας τόνισε ότι η συγκυρία που επιλέγει η Τράπεζα να σταματήσει τη λειτουργία του υποκαταστήματος είναι ατυχής, καθώς συμπίπτει με τις καταστροφές από την πρόσφατη θεομηνία.

Επιπλέον προσέθεσε ότι το επόμενο κατάστημα της Πειραιώς βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας και απέχει ενάμιση χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα η πρόσβαση να είναι δυσχερής και να επιβαρύνει υπέρμετρα τον αστικό ιστό.

Ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς αντιμετώπισε με θετικό πνεύμα τα επιχειρήματα του κ. Κέλλα και δεσμεύτηκε να συναινέσει στο να παραμείνει το υποκατάστημα της Φιλιππούπολης σε λειτουργία.

Κατά την αποχώρησή του από την Τράπεζα Πειραιώς ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Συζητήσαμε με τον κ. Κουτεντάκη για το αίτημα χιλιάδων κατοίκων της Φιλιππούπολης Λάρισας και όμορων περιοχών να παραμείνει σε λειτουργία το τοπικό Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Εκτελεστικό Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας για την θετική ανταπόκριση στο θέμα που του έθεσα, προς διευκόλυνση των συμπολιτών μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ