ΈΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας της κ. Ελευθερίας Μπουκουβάλα ξεκινάει ένας νέος κύκλος ομαδικής ψυχοθεραπείας.

Η ομαδική θεραπεία είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας η οποία αξιοποιεί τη δυναμική των ανθρώπινων σχέσεων με σκοπό την αντιμετώπιση και τη διαχείριση θεμάτων που απασχολούν το άτομο στην αλληλεπίδρασή του με τους άλλους.

Στην ομαδική ψυχοθεραπεία χρησιμοποιούμε την ομάδα σαν ένα χώρο για να καταλάβουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Ο στόχος της ομάδας είναι να ενθαρρύνει τα μέλη της μιλήσουν για τους εαυτούς τους και τις δυσκολίες τους και να ακούσουν ενεργητικά τα υπόλοιπα μέλη. Με αυτόν τον τρόπο η καθεμία και ο καθένας αποκτά καλύτερη κατανόηση του εαυτού του και των σχέσεών του.

Μέλη μίας ομάδας ψυχοθεραπείας μπορούν να γίνουν άτομα με πολλά διαφορετικά βιώματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν διαφορετικές ή και κοινές δυσκολίες. Η ομάδα θα συζητήσει όποιο θέμα απασχολεί τα μέλη της. Τα μέλη της ομάδας καλούνται να γνωρίσουν το ένα το άλλο, να είναι ανοιχτά και ειλικρινή και ταυτόχρονα παρόντα με σεβασμό το ένα για το άλλο. Η διερεύνηση των δυσκολιών και των λύσεων συμβαίνει μέσα από τη διαδικασία του μοιράσματος και της επικοινωνίας μέσα στην ομάδα.

Η ομάδα θα αποτελείται από 6-8 άτομα. Η συνάντηση θα γίνεται μία φορά την εβδομάδα για 90’ στο χώρο του γραφείου, Ηρώων Πολυτεχνείου 15, Τύρναβος.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ομάδα, παρακαλώ επικοινωνήστε για να ορίσουμε μία αρχική ατομική συνάντηση. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2492400655, κα Μπουκουβάλα Ελευθερία, Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια και Ομαδική Αναλύτρια.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ