ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Λάρισας, καλεί όλους τους οικοδόμους να συμμετέχουν μαζικά στην Κλαδική Πανελλαδική Απεργία που αποφάσισε η Ομοσπονδία και όλα τα σωματεία της δύναμη της, την Τετάρτη 8 Νοέμβρη. Απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου, στις 11:00 πμ., στην αρχή της οδού Κενταύρων.

Διεκδικούμε:
 Αναγνώριση & διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων
 Μέτρα υγείας & ασφάλειας στους χώρους δουλειάς
 Κήρυξη ως υποχρεωτικής της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ)
 Έκτακτο επίδομα για τους πλημμυροπαθείς οικοδόμους & τους εργαζόμενους στα συναφή επαγγέλματα
 Υπογραφή εργοταξιακών συμβάσεων εργασίας σε εργοτάξια & χώρους δουλειάς με αυξήσεις σε όλα τα μεροκάματα

«Συνάδελφοι, τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις μας είναι δίκαια γιατί εξυπηρετούν τις ανάγκες και το συμφέρον μας. Για να πραγματοποιηθούν όμως χρειάζεται να δυναμώσουμε τον αγώνα και την διεκδίκηση. Να νοιώσουν οι κυβερνώντες και τα αφεντικά την αποφασιστικότητά μας.

Γι΄ αυτό η απεργία στις 8 Νοέμβρη πρέπει να έχει μαζική, καθολική συμμετοχή. Οι απεργιακές μας συγκεντρώσεις να προκαλέσουν ανησυχία. Μόνο σε αυτό το δρόμο, σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε πετύχει νίκες και αποτελέσματα. Κανένας από αυτούς δεν θα μας χαριστεί. Εμείς με τον αγώνα μας θα επιβάλλουμε τις λύσεις που έχουμε ανάγκη.

“Οι Οικοδόμοι δεν σκύβουν το κεφάλι, το δίκιο θα κερδίσουν με αντίσταση και πάλη”», αναφέρει η ανακοίνωση του συνδικάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ