ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πανελλαδική συνδιάσκεψη μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. που πρόσκεινται στην Εφη Αχτσιόγλου και στην ομάδα 6+6, με μοναδικό συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται σε τροχιά αποχώρησης από το κόμμα, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί κι αποφασιστεί ο χρόνος που θα συντελεστεί αυτό.

Αυτό που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com διαφάνηκε στη σημερινή διαδικτυακή συνδιάσκεψη είναι η διάθεση της πλειοψηφίας αυτών που συμμετείχαν για άμεση αποχώρηση και μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να περιμένουν και θα αποχωρήσουν άμεσα πριν ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις της ομάδας Αχτσιόγλου.

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στη συνδιάσκεψη κορυφαία στελέχη όπως η Εφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης ήταν αντίθετη με την αμεση αποχώρηση τονίζοντας ότι θα πρέπει πρώτα να ετοιμαστεί η διακήρυξη, να αποφασιστούν τα πρώτα βήματα μετά την εξοδο και φυσικά να αποκρυσταλωθεί η φυσιογνωμία και οι στόχοι της κίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνδιάσκεψη συμμετείχαν και αρκετοί Λαρισαίοι, όπως η Ζωή Ακριβούλη, υποψήφια βουλευτής, η Δέσποινα Αράπκουλε που είχε αποχωρήσει πρόσφατα από την Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας της Ο.Μ. Τεμπών του κόμματος κ.α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ