ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ

Πολύς κόσμος στην προχθεσινή τοπική αναμέτρηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, στο κλειστό του Τυρνάβουμε τελικό νικητή τον Γ.Σ. Τυρνάβου Λέοντα και το μπάσκετ.

Δίκαιη η επικράτηση του Λέοντα Τυρνάβου παρά τις πολλές απουσίες και τα αρκετά σοβαρά προβλήματα τραυματισμών κάποιων παικτών έναντι του Κρόνου Τυρνάβου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς επίσης και το πρώτο για την πόλη του Τυρνάβου σε επίπεδο καλαθοσφαίρισης.

Μια επαγγελματική νίκη κατάφερε να πάρει για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Α2 ΕΣΚΑΘ, ο Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντας απέναντι στην άλλη ομάδα της πόλης μας τον Κρόνο Τυρνάβου.

Ο φετινός νεανικός Λέοντας αν και παρατάχθηκε με πολλές απουσίες έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει το ροζ φύλο.

Οι ελλείψεις των Μπαμπανάτσα, Κακαρόντζα, Μουζάκη, Σαμαρά, τον νεαρό Μητραλή να αγωνίζεται με υψηλό πυρετό, τον νεαρό Κρητικό που αισθάνθηκε τράβηγμα στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, τον Νουρτσελλάρι να αγωνίζεται με προσωπική του ευθύνη κάνοντας ένεση παρά την απαγόρευση του γιατρού να αγωνιστεί ρισκάροντας πιθανή υποτροπή, έναν εκ των κορυφαίων στη χθεσινή αναμέτρηση Κυρατζή εντελώς απροπόνητο τον τελευταίο μήνα λόγω της στρατιωτικής του θητείας, και την κατάθεση ψυχής του εμβληματικού αρχηγού Ζήση Κότσιρα που αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη, δεν στοίχησαν την ομάδα αν και ξεκίνησαν νωχελικά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Από κει και πέρα διεξήχθη ένας ωραίος αγώνας με εναλλαγές στο σκορ που τελικά βρήκε την ομάδα του Λέοντα να κερδίζει δίκαια με τελικό σκόρ 56-61.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ