ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ

Δείτε τί αναφέρει ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ

Πανικός έχει κυριεύσει την πλειοψηφία του απερχόμενου ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας, μιας και δεν τους βγαίνουν τα “κουκιά” και “μαγειρεύουν” το μητρώο του συλλόγου. Με ευθύνη του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και του Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ μέχρι στιγμής, με άλλο ΜΗΤΡΩΟ έγινε η Γενική Συνέλευση, με άλλο έγινε η κατάθεση των ψηφοδελτίων και άλλο ετοιμάζουν για να διεξαχθούν οι εκλογές την επόμενη βδομάδα.

Μάλιστα από το πολύ “ανακάτεμα” που γίνεται, με προσωπική ευθύνη και υπόδειξη του προέδρου – διευθυντή της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ και επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, αφαιρέθηκαν από το μητρώο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ και δεν αφήνουν να ψηφίσουν δύο συναδέλφισσες (οι οποίες είναι χρόνια μέλη του συλλόγου) γιατί .….. είναι σε ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ !!!!!!

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τις συναδέλφισσες να βγάλουν τα δικά τους ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ με την ψήφο τους αυτές τις πρακτικές.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του συλλόγου, αντί να οργανώσει τον αγώνα και την αντίδραση, των συναδέλφων που δεν θα πληρωθούν έγκαιρα την extra δουλειά που πρόσφεραν και «ξεπατώθηκαν» την περίοδο των πλημμυρών, ως γνήσιο γρανάζι του μηχανισμού χειραγώγησης των εργαζομένων και ενώ γνωρίζει τις διαδικασίες ως υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος εδώ και πολλά χρόνια…. , αφήνει έξω από το «κάδρο», τον ένα και μοναδικό υπαίτιο, τη Δημοτική Αρχή Λάρισας, αυτή που είναι υπεύθυνη για να πληρώσει.

Γι αυτό ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα γυρνώντας δεξιά και αριστερά συκοφαντώντας συναδέλφους –υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ.
Νομίζουν ότι με αυτές τις μεθόδους θα αλλοιώσουν την αποφασιστικότητα και την ψήφο σας.
Συνάδελφοι τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ δικά σας.
Μην ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ σε κανέναν να σας υποτιμά. Έχετε και μνήμη και κρίση.
Συναδέλφισσα – συνάδελφε
Σε καλούμε ΜΑΖΙΚΑ να συμμετέχεις στις εκλογές του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας 27/28/29/30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, για να δώσεις ΙΣΧΥΡΗ απάντηση με την ψήφο σου, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ τη ΔΑΣ-ΟΤΑ, γνωρίζοντας ότι είναι η μοναδική συνδικαλιστική δύναμη που βάζει μπροστά τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων κόντρα στα συμφέροντα των λίγων που υπηρετεί η εκάστοτε κυβερνητική πολιτική και η πλειοψηφία των δημάρχων.
Το νου σας συνάδελφοι στους εργοδοτικούς συνδικαλιστές!
Το νου σας συνάδελφοι!!!! Καμία φορά ανάλογα με τις περιστάσεις μπορούμε να τους δούμε και με μάσκα επαναστάτη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ