ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ

Πρόσκαιρη βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός σήμερα το πρωί, αλλά το μεσημέρι θα έχουμε εκ νέου βροχές στα δυτικά. Από αύριο (25/11) η κακοκαιρία «Alexis» θα πλήξει τη χώρα, που θα προκαλέσει πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη, στην Αττική αναμένονται εναλλαγές ηλιοφάνειας με συννεφιές. Από αύριο ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι θα γίνουν νότιοι και θα ενισχυθούν το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει έως τους 22 βαθμούς Κέλσιου.

Παρόμοιο σκηνικό θα επικρατήσει και στη Θεσσαλονίκη. Από τις βραδινές ώρες προβλέπονται βροχές. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κέλσιου.

Παράλληλα, αύριο Σάββατο ένας αεροχείμαρρος θα έρθει από την Κεντρική Ευρώπη στη χώρα μας, προκαλώντας πτώση της θερμοκρασίας. Θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, αλλά κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, είναι πιθανό να σημειωθούν χιονοπτώσεις χαμηλά προς τη Βόρεια Ελλάδα. Την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί, αλλά το κρύο θα παραμείνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ