ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY: «ΈΞΥΠΝΗ» ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 100% ΓΙΑ NET METERING ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την ProCredit Bank

Συνεχίζοντας και διευρύνοντας τις προσπάθειες για ολοκληρωμένες λύσεις προς τους πελάτες της, η εταιρεία κατασκευής και συντήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ energy», ξεκινάει μια νέα συνεργασία με την «έξυπνη ψηφιακή τράπεζα» Pro Credit Bank, για την χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκών σταθμών σε ποσοστό 100%.

Πιο αναλυτικά, στις 16 Νοεμβρίου 2023, στελέχη της τράπεζας Pro Credit Bank, με επικεφαλής την διευθύντρια Ελλάδος, με έδρα την Θεσσαλονίκη, κα Αγγελική Αρβανίτη, τον Regional Μanager Τέοντορ Καραϊβάνοφ και την επιχειρηματική σύμβουλο κα Ηλιάνα Τσίκα και την σύμβουλο επικοινωνίας κα Ειρήνη Νικολόπουλου, επισκέφθηκαν τα γραφεία της «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» στη Λάρισα και συναντήθηκαν με την ιδιοκτήτρια της εταιρείας κα Φωτεινή Κούρου καθώς και με στελέχη της εταιρείας, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία στην χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκών Σταθμών, για την πώληση ενέργειας αλλά και για net metering!

Από τη συνάντηση προέκυψε συμφωνία των δύο μερών, για προσφορά από την πλευρά της ProCredit Bank, εξειδικευμένης χρηματοδότηση φωτοβολταϊκών σταθμών (ΦΒ) για net metering με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Χρηματοδότηση έως 100% της επένδυσης
2. Διάρκεια δανείου έως 7 έτη
3. Περίοδος χάριτος έως 3 μήνες
4. Ποσό δανείου έως 50.000 ευρώ, με τάχιστες διαδικασίες, εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, από τα γραφεία της «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy», ενώ για πάνω από 50.000 ευρώ διαφοροποιείται ο χρόνος διεκπεραίωσης
5. Κυμαινόμενο επιτόκιο (έως 50.000 ευρώ δανείου) ελάχιστο 2,00% + Euribor 3μήνου + εισφορά Ν. 128/75, ενώ για πάνω από 50.000 ευρώ υπάρχει διαφοροποίηση.

Σε δηλώσεις της, μετά το πέρας της συμφωνίας, η ιδιοκτήτρια της «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» κα Φωτεινή Κούρου, επεσήμανε τα εξής:

Με πρωταρχικό γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας και την διευκόλυνσή τους, ειδικά στον τομέα της χρηματοδότησης και υπό το πρίσμα της πρόσφατης καταστροφής που υπέστη η περιφέρεια Θεσσαλίας από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias, προχωρήσαμε σε μια άκρως επωφελή συνεργασία με τη νέα «έξυπνη» ψηφιακή τράπεζα ProCredit Bank, με την οποία έχουμε ένα κοινό γνώρισμα: την πελατοκεντρική προσέγγιση και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.

Παράλληλα, θα πρέπει να επισημανθεί ότι, μέχρι σήμερα τα πράσινα δάνεια αποτελούν το 70 % του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου της ProCredit Bank στην Ελλάδα καθώς και ότι είναι ιδιαίτερα δραστήρια στη χρηματοδότηση πράσινων έργων για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος (πράσινα δάνεια, δάνεια ενεργειακής απόδοσης, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και αυτό αποτέλεσε ένα ισχυρό εχέγγυο για την επίτευξη της συμφωνίας».
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY
• Παναγούλη 66, Λάρισα, 41222
Tηλ.: 2410 617777
• Fax: 2410 617770
www.perivallontologoi.gr
• e-mail:info@perivallontologoi.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ