ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε την ανακοίνωση κάλεσμα του Δ.Σ του Σωματείου για τις εκλογές

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι .
Σας ενημερώνουμε ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και Ε.Ε, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 20 -12-2023 από τις 14:00 έως τις 19:30 ,στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Λάρισας ( πρώην 1ο ΓΕΛ), μαζί με τις εκλογές αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/12/23 στις 19:00 στο αμφιθέατρο του 6ου Γυμνασίου Λάρισας.
Η κατάθεση των ψηφοδελτίων των Παρατάξεων θα γίνει την Παρασκευή 15-12-2023, έως τις 20:00 στα γραφεία της ΕΛΜΕ, τόσο ηλεκτρονικά όσο και έντυπα.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου.

Υ.Γ Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που η οικονομική τους συνδρομή παρακρατείται αυτόματα από τη μισθοδοσία τους , δεν έχουν καμία οικονομική υποχρέωση.

Σε αντίθετη περίπτωση προκειμένου να συμμετάσχουν στη ψηφοφορία, οι μόνιμοι καταβάλουν 16 ευρώ ή κάνουν επί τόπου αίτηση για εγγραφή στο σύστημα αυτόματης παρακράτησης .Επίσης οι μόνιμοι αποσπασμένοι με αυτόματη παρακράτηση συνδρομής στην έδρα της οργανικής τους, πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση μισθοδοσίας που να το αποδεικνύει .

Οι αναπληρωτές – τριες καταβάλουν 10 ευρώ.

Την ημέρα διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας θα δίνονται και οι καινούργιες κάρτες μέλους της ΟΛΜΕ για την περίοδο 2023/24.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ