ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΑΡΥΤΙΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΒΡΥΟΤΟΠΟ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Στις εορταστικές εκδηλώσεις, στον Βρυότοπο, που διοργάνωσε ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλλαρυτινών “Οι Καλλαρύτες”, έπειτα από πρόσκληση του τοπικού Συλλόγου Γυναικών, προς τιμήν του Αγίου Νικολάου, συμμετείχε ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βρυοτόπου, παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ενώ συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο κ. Κέλλας, δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε καλούς φίλους, στην εκδήλωση του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Καλλαρυτινών, στον Βρυότοπο.

Χαίρομαι, δε, διπλά, που είναι μαζί μας τόσα νέα παιδιά, που τιμούν τον τόπο και τις παραδόσεις μας. Τους ευχαριστώ από βάθους καρδιάς, καθώς με την ενεργό συμμετοχή τους, όχι μόνο στα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά σε κάθε έκφανση του δημόσιου βίου, “δηλώνουν” υπερήφανα πως ο νομός μας αποτελεί την “καρδιά” της ελληνικής περιφέρειας.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι αποτελούν κυψέλες πολιτισμού, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο στη διατήρηση και μεταλαμπάδευση των ηθών, των εθίμων, των αξιών και των παραδόσεών μας, στις επόμενες γενιές.

Θέλω να συγχαρώ την πρόεδρο του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Καλλαρυτινών “οι Καλλαρύτες” Όλγα Γκλώνα, την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Βρυοτόπου Ελένη Βλαχάβα, καθώς και τα μέλη των δύο συλλόγων για το σημαντικό έργο που επιτελούν. Τους διαβεβαιώνω, ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό κάθε προσπάθειας, που συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ