ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ

Δείτε τί αναφέρει στην ανακοίνωση – κάλεσμα

Συνάδελφοι, η ΠΟΕΔΗΝ διοργανώνει στην πόλη μας την ΤΡΙΤΗ 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:30πμ μεγάλη μαζική Πανελλαδική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ μπροστά στην είσοδο  του Γενικού Νοσοκομείου  και πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ  προς την Κεντρική Πλατεία της πόλης όπου θα γίνουν ομιλίες όλων των παρευρισκόμενων φορέων.

Είναι  χρέος στους εαυτούς μας, τις οικογένειες και τη κοινωνία μας,  να  συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας προκειμένου να δείξουμε την αποφασιστικότητα μιας ολόκληρης πόλης, να υπερασπίσει το Νοσοκομείο μας και το Δημόσιο, Δωρεάν και ποιοτικό χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Να δηλώσουμε όλοι μαζί με μια φωνή για  μαζικούς διορισμούς σε  γιατρούς και νοσηλευτές και τεχνικό-διοικητικό προσωπικό, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν με μόνιμες εργασιακές σχέσεις σε ανθρώπινες κι όχι εξοντωτικές συνθήκες. Με μισθούς ανάλογους της κρισιμότητας της θέσης τους, με δικαίωμα στο ρεπό, στις άδειες, στην επιστημονική επιμόρφωση. Μόνο έτσι το Ε.Σ.Υ. θα ξαναγίνει θελκτικό για τους νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν σε ένα σύστημα που καλύπτει υγειονομικά τη τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας μας.

ΟΛΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΓΕΊΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ