ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ 2 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ο Δ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Την πρόσληψη δύο (2) Δημοσιογράφων, για τη στελέχωση του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που διαρκεί όσο και η θητεία του Περιφερειάρχη, γνωστοποιεί με απόφασή του ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση οι προσλαμβανόμενοι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι είτε μέλη αναγνωρισμένης στην Ελλάδα επαγγελματικής δημοσιογραφικής οργάνωσης, είτε να έχουν διετή τουλάχιστον προϋπηρεσία που αποδεικνύεται από την καταβολή των εισφορών τους στον οικείο ασφαλιστικό φορέα με την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Οι Δημοσιογράφοι δεν παρεμβάλλονται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα των υπαλλήλων της Περιφέρειας και ούτε η θέση τους έχει αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκεινται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Περιφερειάρχη για την επικουρία του οποίου θα προσληφθούν. Ο Περιφερειάρχης θα καθορίσει τις δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα με τα οποία θα απασχοληθούν οι προσλαμβανόμενοι.
Η επιλογή και η πρόσληψη θα γίνει από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, με απόφασή του, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία διαρκεί όσο και η θητεία του Περιφερειάρχη. Με τη λήξη της θητείας του Περιφερειάρχη, η σύμβαση λύεται αυτοδικαίως και αζημίως για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η απόλυση λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας ή η αποδοχή της παραίτησης ενεργείται αζημίως για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με απόφαση του Περιφερειάρχη που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε τους ενδιαφερόμενους, να υποβάλουν τη σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας –Τμήμα Γραμματείας (Διοικητήριο, 1ος όροφος, Γραφείο 1.58) εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών, μέχρι και σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας στον Τύπο.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών
(Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται επιπλέον: επίσημη μετάφραση του τίτλου και φωτοαντίγραφο της αναγνώρισης του τίτλου ως ισότιμου της ημεδαπής)
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας
3. Βεβαίωση μέλους αναγνωρισμένης στην Ελλάδα επαγγελματικής δημοσιογραφικής οργάνωσης ή βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει ότι έχει διετή τουλάχιστον προϋπηρεσία με την ιδιότητα του Δημοσιογράφου.
4. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε θέση δημοσιογράφου ή οποιοδήποτε πρόσφορο στοιχείο που αποδεικνύει ειδίκευση ή αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα που πρόκειται να απασχοληθεί.
5. Βιογραφικό Σημείωμα
6. Υπεύθυνη δήλωση περί μη συνδρομής στο πρόσωπο του υποψηφίου κωλύματος διορισμού και περί μη κατοχής άλλης θέσης και απασχόλησης στον Δημόσιο Τομέα (χορηγείται από την υπηρεσία)
Η παρούσα γνωστοποίηση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και να δημοσιευθεί σε εφημερίδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Για τις συγκεκριμένες προσλήψεις έχει υπολογιστεί δαπάνη συνολικού ύψους εξήντα πέντε χιλιάδες πεντακόσια ενενήντα επτά € και είκοσι οκτώ ΛΕΠΤΑ (65.597,28 €)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ