«ΣΑΡΩΣΕ» Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μια μοναδική παράσταση παρουσίασε την Δευτέρα ο Λαρισαίος σκηνοθέτης Πασχάλης Μάντης και η διάσημη ιπτάμενη πιανίστα Έλενα Ξυδιά σε ένα από τα πιο ιστορικό θέατρα της Αθήνας το Θέατρο Αλίκη.

Η παράσταση προκάλεσε πραγματικά ντελίριο ενθουσιασμού στο Αθηναϊκό κοινό όχι μόνον δεν έπεσε καρφίτσα, αλλά η συγκίνηση του κοινού ήταν τόσο ισχυρή που, στο τέλος, ο κόσμος δεν έφυγε. έμεινε εκεί σφίγγοντας το χέρι της καλλιτέχνιδος, υποκείμενο της μαγείας που μόλις είχε ζήσει.
Η παράσταση “Το κονσέρτο ενός παράδοξου κόσμου” συγκίνησε ενθουσίασε και μετέφερε το κοινό σε μια άλλη διάσταση.

Ο Πασχάλης Μάντης κατάφερε να συμπλέξει το ολόγραμμά της Έλενας Ξυδιά με την πραγματική της ύπαρξη, και δημιούργησε μια φαντασμαγορική μουσικοθεατρική μάχη.

Συνδυάζοντας με μαεστρία την τέχνη, την τεχνολογία και τη μουσική. Μια στιγμή στο χρόνο όπου η τέχνη, και η σύγχρονη τεχνολογία συναντήθηκαν και δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για το αθηναϊκό κοινό.

Στην παράσταση εμφανίζονται ολοζώντανα ολόγραμμα μουσικών χορευτών όπου σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές μουσικές νότες της Έλενας μεταφέρουν το κοινό σε μια άλλη διάσταση.

Μια γεμάτη συναίσθημα βραδιά όπου το ιστορικό θέατρο Αλίκη στάθηκε μάρτυρας του θριάμβου μιας παράστασης που ξεκινάει το ταξίδι της και είναι γέννημα της Λάρισας.

Συντελεστές της παράστασης
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Πασχάλης Μάντης – Έλενα Ξυδιά
Παραγωγή: Πασχάλης Μάντης – Έλενα Ξυδιά
Βοηθός Σκηνοθέτη: Στέλιος Ζαφειρόπουλος
Δ/νση Παραγωγής: Σταυρουλα Αλεξανδρη
Λενα Λιαγκουρα
Hologram project: Ηλίας Μάντης
Editing: Φανή Τσιάμαλου

Συμμετέχουν οι Μουσικοί:
Ακορντεόν: Κωνσταντίνος Ζουριδάκης
Βιολί/μπουζούκι: Γιώργος Αθανασούλας
Φλάουτο: Αλεξάνδρα Χαιροπούλου

Υποστηρικτές
Efilial travel εφη οικονόμου
Ευρωπρόοδος Νίκος Νούλας
Vatrima οικος μόδας
Spirito group Χρηστος Γενιτσεφτσης
Metalcom Βασιλης Μπανταβής
Golden Movies

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ