ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΡΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Η PFS ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Ημέρα γιορτής, ατέλειωτου κεφιού, πολύ φαγητού και χορού είχε η ετήσια κοπή πίτας της PFS με τη συγκέντρωση του προσωπικού της εταιρείας στην αίθουσα εκδηλώσεων που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με άφθονο φαγητό σε μπουφέ. Η συνέχεια έγινε με λόγο που έβγαλε ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης κ. Φώτης Παπαγεωργίου, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα τη μεγάλη συμβολή του προσωπικού στην πολύ επιτυχημένη χρονιά που πέρασε για την εταιρεία. Το μεγάλο ευχαριστώ όμως δόθηκε ουσιαστικά με τα πλούσια δώρα που μοιράστηκαν με την κοπή της πίτας στους 280 εργαζόμενους. Μπορεί το τυχερό φλουρί να κέρδιζε 500 €, αλλά κερδισμένοι ήταν όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι πήραν από 300 € ο καθένας!

H PFS στέλνει τις ευχές της σε όλους για μια χρονιά δημιουργική, με όνειρα και αισιοδοξία και πάνω απ’ όλα θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της για τη στήριξη που δείχνουν στην εταιρεία τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια και την έχουν μετατρέψει σε ηγέτη του κλάδου της.

Και του χρόνου με υγεία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ