ΜΕ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό πολιτικό, αντιπολεμικό μήνυμα το φετινό Τυρναβίτικο καρναβάλι έχει σας κύριο θέμα του και βασιλιά καρνάβαλο τον Μπέντζαμιν Νετανιάχχου να κάθεται πάνω σε μία βόμβα που δολοφονεί αμάχους στην Παλαιστίνη.

Αυτά τονίστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της βασίλισσας του καρναβαλιού και του προγράμματος των εκδηλώσεων.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής περιγράφοντας το φετινό καρναβάλι τόνισε ότι στόχοςς είναι να υπάρχει χαρά, διασκέδαση και παράλληλα να υπάρχει ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων και των επισκεπτών.

Ο δήμαρχος κάλεσε όλο τον κόσμο να βρεθεί στο Τυρνααβίτικο καρναβάλι και να διασκεδάσει πίνοντας με μέτρο τσίπουρο και κρασί Τυρνάβου μακριά από ναρκωτικά και ουσίες.

Απο την πλευρά της η αντιδήμαρχος Ευγ. Μαμανού – Χατζή τόνισε ότι θέμα του φετινού καρναβαλιού είναι επιστροφή στις ρίζες ώστε να αναβιώσουν έθιμα και παραδόσεις χρόνων.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κ. Πατσίκας και η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού Ανθή Ζορμπά που θα εμφανιστεί στο καρναβάλι ως ζωοδόχος βασίλισσα μέλισσα.

Από την πλευρά της η γραφίστρια Μαρία Βαρδιοπούλου παρουσίασε τις αφίσες και το λογότυπο του φετινού καρναβαλιού.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ