Η ΦΕΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΘΗ ΖΟΡΜΠΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον Γιάννη Παιδή

Το θέμα της Φετινής Βασίλισσας του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού θα είναι η Βασίλισσα Μέλισσα , η ζωοδόχος πηγή της κυψέλης , η αρχηγός της οικογένειας , η Μάνα των Μελισσών και θα την ενσαρκώσει η πανέμορφη 23χρονη Ανθή Ζορμπά ασκούμενη δικηγόρος κάτοικος του πολύπαθου Δαμασίου που παλεύει να σταθεί στα πόδια του 3 χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Η Ανθή Ζορμπά γεννήθηκε και κατοικεί στο Δαμάσι Τυρνάβου. Το 2018 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Tυρνάβου και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την οποία ολοκλήρωσε με βαθμό πτυχίου Άριστα το 2021 . Το διάστημα αυτό διανύει τους τελευταίους μήνες της προετοιμασίας της, ως ασκούμενη δικηγόρος του Πρωτοδικείου Λαρίσης.

Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και είναι η εμπνεύστρια και μέλος της εθελοντικής ομάδας “Γίνε η Αλλαγή – Δαμάσι”, με πληθώρα ανάλογων δράσεων. Επίσης είναι μέλος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου με ενεργή δράση.

Λατρεύει τους παραδοσιακούς χορούς, το διάβασμα , το ψάρεμα τους καλοκαιρινούς μήνες και φυσικά να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες, αφού δηλώνει η πιο πιστή οπαδός της τοπικής ομάδας του Δαμασιακού.

Η εντυπωσιακή φετινή βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού μιλάει στο Paidis.com, για την απόφασή της, το συμβολισμό του θέματος της βασίλισσας, για το πολύπαθο Δαμάσι, ενώ μέσω της ιστοσελίδας στέλνει μήνυμα συμμετοχής και ενεργής παρουσίας στο φετινό καρναβάλι στους κατοίκους του δήμου, αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες:

η Ανθή Ζορμπά μιλά για το φετινό θέμα, για τη ζωοδόχο μέλισσα λέγοντας:

Το πολύπαθο Δαμάσι στο επίκεντρο του φετινού καρναβαλιού με τη βασίλισσα να στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα:

Κάλεσμα μαζικής και ενεργής συμμετοχής στο φετινό καρναβάλι από τη βασίλισσα:

Ηκαρδιά του φετινού καρναβαλιού χτυπάει στον Τύρναβο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ