ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ 1ο ΔΡΟΜΟ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Με αίσθημα ευθύνης και σε κλίμα ιδιαίτερα συγκινησιακό, θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 ο «1ος Δρόμος Μνήμης», από το Σύλλογο δρομέων Φαλάνης. Σημείο εκκίνησης το πρώην εργοστάσιο Ζάχαρης στις 9.00 π.μ.

Πρόκειται για ένα δρομικό γεγονός το οποίο δεν έχει την συνηθισμένη εικόνα ενός αγώνα δρόμου. Δεν θα υπάρχουν πρωτιές ,μετάλλια , μουσικές …Είναι αγώνας μνήμης τιμώντας του συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Χρήσιμες πληροφορίες

Για την εξυπηρέτηση των αθλητών που έρχονται από μακριά και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία της πόλης, θα διατεθούν λεωφορεία που θα μεταφέρουν αυτούς τους δρομείς προς την αφετηρία τους, θερμή παράκληση, οι υπόλοιποι δρομείς (όσοι εξ’ αυτών έχουν την δυνατότητα) να κινηθούν προς την αφετηρία ή/και τα υπόλοιπα σημεία εισόδου με δικά τους οχήματα.
Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την κεντρική πλατεία της Λάρισας με προορισμό τα σημεία εκκίνησης. Θα υπάρχουν εθελοντές του Συλλόγου για διευκόλυνση των δρομέων. Ώρα αναχώρησης των λεωφορείων από την κεντρική πλατεία της Λάρισας, αυστηρά, στις 07:30! Τα λεωφορεία θα βρίσκονται στο σημείο από τις 07:00.

Σημεία εισόδου αθλητών :
-Πρώην εργοστάσιο Ζαχάρεως
-Πλατεία Συκουρίου
-Ελάτεια
-Τελευταίο χιλιόμετρο πριν
το σημείο «μηδέν»(κλειστή σήραγγα)

Ώρες λειτουργίας γραμματείας-παραλαβή πακέτου:
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3 – ΩΡΕΣ: 15.00-21.00
Στο “ The medical project “ Λεωφόρο Κ.Καραμανλή & Σαμουηλίδου -Λάρισα
( https://maps.google.com/…/data=!4m2!3m1…)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3
· Στο εργοστάσιο Ζαχάρεως (Εκκίνηση 30χλμ)
ΩΡΕΣ: 07.30-08.30
· Πλατεία Συκουρίου
ΩΡΕΣ: 10.00-10.30
·Ελάτεια
ΩΡΕΣ: 11.00-11.30

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΑΧΑΡΕΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ (09:00).

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΛΑΡΙΣΑ & ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ,ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Στα σημεία εισόδου θα υπάρχουν σακούλες για να τοποθετήσετε εντός τα προσωπικά σας αντικείμενα τα οποία θα μεταφερθούν στον τερματισμό. Οι σακούλες θα είναι με διαφορετικό χρωμα σε κάθε σημείο εισόδου προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η αναζήτηση τους στο τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ