ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η ενίσχυση του ΚΚΕ, μπορεί να γίνει ουσιαστικό στήριγμα κάθε γυναίκας, στην πάλη για την κατάργηση κάθε μορφής ανισοτιμίας, βίας, εκμετάλλευσης και καταπίεσης, των κοινωνικών και ταξικών ανισοτήτων.

Σήμερα υπάρχει πλούσια κοινωνική και πολιτική πείρα, από τις κάλπικες διακηρύξεις για την δήθεν προστασία των γυναικείων δικαιωμάτων. Η Ε.Ε. και η κυβέρνηση της Ν.Δ. όπως και οι προηγούμενες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, εκβιάζουν τις γυναίκες να θυσιάζουν τις ανάγκες τους στο όνομα των “ίσων ευκαιριών” με τους άνδρες και της “συμφιλίωσης επαγγελματικής και προσωπικής, οικογενειακής ζωής”.

Η Κ.Ε του ΚΚΕ, καλεί τις μαχήτριες της ζωής, να εμπνευστούν από ηρωικές στιγμές του ταξικού αγώνα, που άνοιξαν δρόμους χωρίς να υποχωρούν, κάτω από τη βαριά σκιά ενός αρνητικού συσχετισμού της ταξικής πάλης.

Η οργάνωση Τυρνάβου του ΚΚΕ, καλεί εργαζόμενες, άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, συνταξιούχους, μαθήτριες, φοιτήτριες, στο πλαίσιο εορτασμού της 8ης Μάρτη, να συζητήσουμε τις θέσεις του ΚΚΕ για την ισοτιμία και την χειραφέτηση της γυναίκας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του Καφέ CUCCI, Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου, την ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΗ στις 18.30.

Θα μιλήσει η Μαρία Κωστούλα, μέλος του Τ.Γ. της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ