ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2024!

Κερδίζουν συνεχώς τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού τα συνεταιριστικά προϊόντα

Μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, στην FOOD EXPO 2024 σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Η δυναμική παρουσία του Συνεταιρισμού Τυρνάβου στην έκθεση προσέλκυσε τα βλέμματα δεκάδων επισκεπτών αλλά και εκπροσώπων του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, οι οποίοι γεύτηκαν τα προϊόντα και ενθουσιάστηκαν με την ποιότητα των οίνων και των αποσταγμάτων του.
Παρουσία του Προέδρου του Συνεταιρισμού κ. Χρ. Τσιτσιρίγγου, του μέλους του Δ.Σ κ. Απ. Ευαγγελόπουλου και του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου κ. Απ. Καλμπούρη, έγιναν σημαντικές επαφές οι οποίες στόχο είχαν την προβολή των προϊόντων του Συνεταιρισμού, αλλά και την προσφορά του Συνεταιριστικού Μοντέλου στην ενίσχυση των αγροτών και καλλιεργητών του τόπου μας.

Oenotelia 2024

Σημαντική υπήρξε η παρουσία του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου στην Έκθεση Oenotelia 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την έκθεση FOOD EXPO.
Τα εξαιρετικά κρασιά και αποστάγματα του Συνεταιρισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χιλιάδες επισκέπτες στην Πλατεία Γευσιγνωσίας της Έκθεσης, ενώ παρουσίαση Οίνων και Αποσταγμάτων έγινε στην Δράση ΜΕΖΕ PROJECT, από τον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Αθαν. Πλιάκα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ