ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Εχοντας κερδίσει μία αξιοπρόσεκτη θέση στο χώρο των τσιπουράδικων στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου το τσιπουράδικο – μαγειρείο «τα ξαδέρφια», προσφέροντας ποιοτικά πιάτα και γνήσιο ντόπιο τσίπουρο, αποτελεί σίγουρα έναν αξιόπιστο προορισμό για τους λάτρεις του τσίπουρου που είναι η αγαπημένη καθημερινή συνήθειας χιλιάδων Τυρναβιτών και όχι μόνο.

Οι ιδιοκτήτες του, νέα άτομα με νέες ιδέες και διάθεση σας περιμένουν και τις ημέρες της αποκριάς και της καθαρής Δευτέρας να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά να σας προσφέρουν προσεγμένους μεζέδες και νόστιμα πιάτα που θα συνοδεύουν το τσίπουρο, το κρασί ή τη μπύρα.

Το τσιπουράδικο  – μαγειρείο “Τα ξαδέλφια”, στήθηκε σε ένα ζεστό σύγχρονο άνετα διαμορφωμένο χώρο στην οδό Κιλελέρ 1 πίσω από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Το ποιοτικό ντόπιο τσίπουρο που προμηθεύονται από επώνυμος τοπικούς παραγωγούς, οι νόστιμοι μεζέδες, το άνετο περιβάλλον, η φιλική διάθεση ιδιοκτητών και εργαζόμενων αποτελούν την εγγύηση για όλους εσάς που θα επιλέξετε “τα ξαδέρφια” για την καθημερινή μεσημεριανή σας απόλαυση.

Μαγειρείο “Τα ξαδέρφια” στον Τύρναβο, οδός Κιλελέρ 1, τηλέφωνο για πληροφορίες – παραγγελίες: 24920 26394, 6988 580105, facebook: Τα ξαδέρφια.

Υπεύθυνοι καταστήματος Διονύσης Κινόλης – Γιάννης Κινόλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ