ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η TS SECURITY ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

dav

Χθες 15 Μαρτίου 2024 η εταιρεία TS Security έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Cafe LaNoi.Πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν και η παρουσία της τραγουδίστριας Δήμητρας Κόκκινου ως επίσημης καλεσμένης της εταιρείας! Ήταν μία υπέροχη βραδιά που υποσχέθηκαν όλοι να επαναλάβουν ακόμη και χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή όπως η κοπή πίτας.

Ο Θεόδωρος Μωυσιάδης φανερά χαρούμενος, δήλωσε τα εξής:

«Η εταιρεία μας, η TS Security, κόβει σήμερα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, τιμώντας τους διευθύνοντες συμβούλους, τα στελέχη και το προσωπικό της.

dav

Τέτοιες εκδηλώσεις συσφίγγουν τις μεταξύ μας σχέσεις και συμβάλλουν στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας μας.

Η TS Security, είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη και μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Και αυτό, δεν οφείλεται μόνο στην επιχειρηματική στρατηγική της, αλλά οφείλεται και στο άριστο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει, που κατά τη γνώμη μου και λόγω της εμπειρίας μου, είναι ένα εργασιακό περιβάλλον Σκανδιναβικού τύπου, το οποίο από μόνο του, δημιουργεί εκείνες ακριβώς τις συνθήκες που αυξάνουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα των εργαζομένων, γιατί η μεγαλύτερη επένδυση της TS Security, είναι η επένδυση στο έμψυχο δυναμικό της.

dav

Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους και τους φίλους της εταιρείας, καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, εύχομαι ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας μας, αύξηση του πελατολογίου και των κερδών της.

Σας ευχαριστώ, καλή χρονιά να έχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ