Ν. ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΔΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ

Αμεση ήταν η αντίδραση του αντιδημάρχου Πρωτογενούς Τομέα του δήμου Τυρνάβου Νίκου Νταλαγιάννη στο σημερινό δημοσίευμα του paidis.com για τα παράπονα αγροτών του Αμπελώνα που βλέπουν αρδευτές με καρούλια να ποτίζουν τους αγροτικούς δρόμους και να προκαλούν ζημιές στο οδόστρωμα.

Επικοινωνώντας με τη σελίδα ο κ. Νταλαγιάννης υποστήριξε ότι έχει ήδη επισημάνει το πρόβλημα, έχει εντοπίσει αρδευτές να ποτίζουν δρόμους στους οποίους έκανε παρατηρήσεις και ζήτησε να συμμορφωθούν και ξεκαθάρισε ότι σε όσους δεν συμμορφώνονται θα υπάρξουν κυρώσεις γιατί δεν είναι δυνατόν κάποιοι να εμποδίζουν σε συναδέλφους τους την πρόσβαση στα χωράφια ή να προκαλούν ζημιές σε αγροτικούς δρόμους, ειδικά όταν θα ξεκινήσει το εκτεταμένο πρόγραμμα αποκατάστασης στην αγροτική οδοποιία της περιοχής.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο οι έλεγχοι από την πλευρά του δήμου θα γίνουν με μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα για να εντοπιστούν όλοι όσοι ποτίζουν τους δρόμους, γιατί είναι μονόδρομος να συμμορφωθούν όλοι οι αρδευτές με τα καρούλια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ