ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκπαιδευτικοί και μαθητές του 4ου ΓΕΛ Λάρισας του προγράμματος Erasmus “Young Social Entrepreneurs”ολοκλήρωσαν τις εργασίες τους. Προηγήθηκε εκπαίδευση των μαθητών στις αρχές της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Ακολούθησε συνάντηση με τους εταίρους από τη Σλοβακία (Stredna odborna skola polytechnicka Zlate Moravce) στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης καθηγητές του 4ου ΓΕΛ Λάρισας συναντήθηκαν με εκπρόσωπο Ελληνίδας ευρωβουλευτή, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Ευρωκοινοβουλίου και τη συμβολή των Ελλήνων Ευρωβουλευτών σ’ αυτό. Συζητήθηκε η προοπτική της πραγματοποίησης εκδήλωσης στη Λάρισα την Άνοιξη του 2024 με βασική ομιλήτρια την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

Μαθητές του 4ου ΓΕΛ Λάρισας και φορείς της πόλης ενημερώθηκαν για το παράγωγο του προγράμματος, τη δημιουργία Σχολικού Συνεταιρισμού….
Καθηγητές και μαθητές του 4ου ΓΕΛ Λάρισας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική μετακίνηση στη Σερβία ύστερα από πρόσκληση του Ινστιτούτου Μοριακής Γενετικής και Γενετικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ