ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σε εξέλιξη Ανοιχτός Διαγωνισμός – Προϋπολογισμός έργου 190.278,00 ευρώ

Ανοιχτός διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη για την επιλογή αναδόχου του έργου «Ανακαίνιση Γραφείων ΚΕΠ» προϋπολογισμού 190.278,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ) από το Δήμο Ελασσόνας.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και αφορά σε εργασίες αναβάθμισης των συνολικών υποδομών όλων των ΚΕΠ του Δήμου Ελασσόνας, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και μέσω αντίστοιχων εργασιών, σε μια ενιαία εταιρική εικόνα, με νέο λογότυπο, ανακαινίσεις δαπέδων, φωτιστικών σωμάτων, εγκατάσταση επιγραφών, επίπλωσης, παρεμβάσεις για την προσβασιμότητα ΑμεΑ κ.α..

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα, ολοκληρώθηκε και ο συνολικός εκσυγχρονισμός στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό των ΚΕΠ (Η/Υ, εκτυπωτικά μηχανήματα, δίκτυα κλπ).

Για τον ανοιχτό διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας δήλωσε: «Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευαίσθητων ομάδων, όπως οι ηλικιωμένοι, τα Άτομα με Αναπηρία, τους πολίτες που δεν έχουν ενισχυμένες ψηφιακές δεξιότητες, οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στον μετασχηματισμό των ΚΕΠ. Οι ανακαινίσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα ΚΕΠ σκοπό έχουν την καλύτερη λειτουργία τους και την καλύτερη προσβασιμότητα όλων. Τα ΚΕΠ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους πολίτες μας, καθώς πλέον διεκπεραιώνουν 1057 διαδικασίες της Δημόσιας Διοίκησης ενώ παρέχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης με φυσική παρουσία, βιντεοκλήση και ψηφιακές αιτήσεις μέσω του gov.gr. Στόχος των ΚΕΠ είναι να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όχι μόνο προς τους πολίτες αλλά και προς τις επιχειρήσεις. Η διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών από τα ΚΕΠ απαιτούν συνεχείς επενδύσεις σε πολλαπλά επίπεδα, όπως κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές, εκπαίδευση προσωπικού κ.α. και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με κάθε μέσο».

Τα ΚΕΠ στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες είναι τα:

• ΚΕΠ Ελασσόνας

• ΚΕΠ Λιβαδίου

• ΚΕΠ Τσαριτσάνης

• ΚΕΠ Βερδικούσιας

• ΚΕΠ Σαρανταπόρου

• ΚΕΠ Κρανέας

• ΚΕΠ Μεσοχωρίου

Για τους ενδιαφερόμενους προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα του διαγωνισμού στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, Α/Α Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ 206696, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής https://dimoselassonas.gr/

Γενικές πληροφορίες παρέχονται από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου στο τηλ.: 24933 50115.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 16/04/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 22/4/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ