Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κάλεσε το λαό να κάνει το επόμενο βήμα και να ψηφίσει ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές

Ανήμερα της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου που απορρίπτει την ένσταση της Πόλης που Θέλουμε και ανακηρύσσει οριστικά νέα δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου τη Λαϊκή Συσπείρωση και δήμαρχο το Στέλιο Τσικριτσή επισκέφθηκε το δημαρχείο του Τυρνάβου ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος κατά τη διάρκεια συνάντησης με εργαζόμενους και δημοτικούς συμβούλους στην αίθουσα συνεδριάσεων του δ.σ. δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη δικαστική απόφαση.

Τον κ. Κουτσούμπα καλωσόρισε στο δημαρχείο ο δήμαρχος Στ. Τσικριτσής ο οποίος αρχικά στο γραφείο του του πρόσφερε ενθύμια από τον Τύρναβο (Τσίπουρο, κρασί και βιβλία για την πόλη) ενώ στη συνέχεια στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στον πολύπαθο δήμο ο σεισμό του 2021 και η πλημμύρα τον Σεπτέμβριο.

Στη συνέχεια στάθηκε στα προβλήματα ελλιπούς χρηματοδότησης του δήμου και της έλλειψης προσωπικού λέγοντας:

Από την πλευρά του ο κ. Κουτσούμπας αφού τόνισε ότι το ΚΚΕ στηρίζει τις διεκδικήσει των δήμων που είναι προς όφελος των δημοτών, τόνισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν ένα ακόμη βήμα και να ψηφίσουν ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, ενώ με αφορμή την σοκαριστική δολοφονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα μίλησε για επικίνδυνη αδιαφορία του κράτους να προστατέψει τη ζωή των πολιτών αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος παρέθεσε γεύμα στον κ. Κουτσούμπα στο τσιπουράδικο Στατήρης.

Δείτε στιγμιότυπα από τη σημερινή επίσκεψη του κ. Κουτσούμπα στον Τύρναβο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ