Η Ο.Κ.Π.Ε. ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι ειδικοτήτων.

Έχοντας ως αφόρμηση το τεράστιο ενδιαφέρον που επιδείξατε με τη συμμετοχή σας στην επιμόρφωση με θέμα «Διαχείριση της Σχολικής Τάξης», που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ο.Κ.Π.Ε., αποφασίσαμε να εξειδικεύσουμε τη θεματολογία των επόμενων σεμιναρίων, βασιζόμενοι στα θέματα που άπτονται και ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που εργάζονται στην Α/θμια εκπαίδευση.

Ως εκ τούτου οργανώνουμε συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων κατά περιοχή (με φιλική και «παρεΐστικη» διάθεση), ώστε να ανιχνεύσουμε τα ιδιαίτερα επιμορφωτικά θέματα που θα ήθελαν οι συνάδελφοι και ταυτόχρονα να μας δοθεί η ευκαιρία να ακούσουμε τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην επαγγελματική τους καθημερινότητα (τοποθετήσεις, συμπληρώσεις, μετακινήσεις, αξιολόγηση, νομική υποστήριξη της Ο.Κ.Π.Ε. σε παρεμβάσεις καταγγελίες γονιών, σε αυθαιρεσίες διοικούντων κ.α).

Για αυτό λοιπόν, το Σάββατο 20 Απριλίου στις 11:30, στη Λάρισα, στο Imperial Hotel, στο χώρο της πισίνας θα είμαστε αντιπρόσωποι από το Δ.Σ. της Ο.Κ.Π.Ε., για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε τα θέματα που θα σας ενδιέφεραν. Θα μας δώσετε μεγάλη χαρά αν καταφέρετε να παραβρεθείτε και να σας κεράσουμε ένα ρόφημα.

Φιλικά, συναδελφικά και όπως πάντα παντελώς ακομμάτιστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ