ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑΛ

Έχοντας ως στόχο την αποτελεσματική ενημέρωση και πληροφόρηση των μαθητών/τριών για τις πιθανές εκπαιδευτικές επιλογές σε ότι αφορά στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, μαθητές του 1ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και του 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ επισκέφτηκαν το 1ο Ε.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 1ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και του 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ επισκέφτηκαν το 1ο Ε.Κ Λάρισας (Εργαστηριακό Κέντρο)

Τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους συνοδούς καθηγητές/τριες υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του 1ου Ε.Κ κ. Κωνσταντίνος Μιχαλάκης και ο Υποδιευθυντής κ. Νίκος Καρκαλής και τους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα σπουδών και τις προοπτικές εργασίας που έχουν οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ, για το μεταλυκιακό έτος επιδοτούμενης μαθητείας και τέλος για τις ειδικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ για την εισαγωγή τους στις ανώτατες Σχολές.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες μαθητές /τριες των Γυμνασίων χωρίστηκαν σε ομάδες και με την συνοδεία καθηγητών επισκέφτηκαν έναν προς έναν, τους εργαστηριακούς χώρους όπου γίνεται η διδασκαλία των μαθημάτων των τομέων του 1ου Ε.Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ