ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πραγματοποιήθηκε, στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας Τυρνάβου, συνάντηση με στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης ΠΕ Λάρισας- ΟΚΑΝΑ και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που θα συμμετέχουν στην 3η Δράση που σχεδιάστηκε μέσα στα πλαίσια των εργασιών του Δικτύου Φορέων Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο τελικός σχεδιασμός της δράσης με θέμα: «Περιβαλλοντική Ποδηλατάδα στους δρόμους του Τυρνάβου», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14 Μαΐου 2024, και ώρα 9:30 π.μ.. Σύνθημα της δράσης που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε θέματα περιβάλλοντος είναι: «Με ποδήλατο γυρίζω, την πόλη καθαρίζω».

Οι μαθητές των σχολείων που θα συμμετέχουν στη δράση θα ακολουθήσουν με ποδήλατα την διαδρομή από την Κεντρική Πλατεία προς το Άλσος του Προφήτη Ηλία, όπου και θα προχωρήσουν στον καθαρισμό του χώρου.

«Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου, το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου- «ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΖΑΡΤΖΑΝΟΣ», το 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου που συμμετείχαν ενεργά στον σχεδιασμό της δράσης μέσα στα πλαίσια των συναντήσεων του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.

Επίσης, ευχαριστούμε και όλα τα Δημοτικά Σχολεία Τυρνάβου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να συμμετέχουν στη δράση.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ: 2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00», σημειώνουν οι διοργανωτές της δράσης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ