BIKE N’ NATURE: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ενα νέο κατάστημα που φιλοδοξεί να φέρει πιο κοντά τον κόσμο του ποδηλάτου στον Αμπελώνα παρέχοντας άρτια και υπεύθυνη εργασία επισκευών και αναπαλαιώσεων του αγαπημένου σας δίτροχου ξεκίνησε τη λειτουργία του στην είσοδο του Αμπελώνα με υπεύθυνο τον Βασίλη Φούκα, ένα νέο άνθρωπο ο οποίος έχει αφιερώσει χιλιάδες ώρες στην επισκευή, συντήρηση αλλά και αναπαλαίωση ποδηλάτων δίνοντας ζωή σε ξεχασμένα οχήματα που η νοσταλγία κάποιων τα έβγαλε από τις αποθήκες.

Παράλληλα φιλοδοξία του ιδιοκτήτη του καταστήματος είναι να φέρει τους ποδηλάτες όσο γίνεται πιο κοντά στη φύση μέσα από εκδρομές, ποδηλατοβόλτες και γενικά αποδράσεις στη γύρω περιοχή.

Αλλωστε ήταν ένας από εκείνους που πριν λίγα χρόνια δημιούργησαν την ομάδα F.G.K. (Fixed Gear Kazaklar) κάνοντας καταβάσεις πλαγιάς με «φιξάκια».

Στο κατάστημα του Βασίλη Φούκα που έχει στηθεί σε έναν άνετο χώρο με μεγάλη αυλή που λειτουργεί και σαν εκθετήριο vintage ποδηλάτων παρέχονται όλες οι επισκευαστικές εργασίες, γίνονται συναρμολογήσεις και συντηρήσεις ποδηλάτων ενώ ο πελάτης μπορεί να προμηθευτεί το ποδήλατο των ονείρων του μέσα από ένα πλούσιο κατάλογο με όλες τις ποιοτικές και αξιόπιστες μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως Bottecchia, Dema, GT Bicycles, Leader, ΜΒΜ, Sector, Champions, Orbea, Cannondale, Focus, Geroni, Esperia, Dino κ.α.

Στο κατάστημα θα βρείτε και μια πλήρως ενημερωμένη λίστα ανταλλακτικών ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το κατάστημα στο τέρμα της οδού Λάρισας – Αμπελώνα, ή τηλεφωνήστε στα 24920 32201 και 6988 804274.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ