SAKIS KIOSK: ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Εδώ και πολλά χρόνια στο κέντρο του Αμπελώνα λειτουργεί ένα από τα πλέον εφοδιασμένα περίπτερα της περιοχής, το περίπτερο του Αθανασίου Αλευρά ή αν προτιμάτε το «SAKIS KIOSK» όπως το ονομάζουν φίλοι, γνωστοί και φυσικά πελάτες που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι φίλοι του ιδιοκτήτη, ο οποίος κατά γενική ομολογία πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και με θετική διάθεση εξυπηρετεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες,

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το SAKIS KIOSK παραμένει ανοικτό και εφοδιάζει τους πελάτες κάθε ηλικίας με τα προϊόντα που επιθυμούν.

Αυστηρός με τους ανήλικους που προσπαθούν να αγοράσουν αλκοόλ ή τσιγάρα, φιλικός με τα παιδιά που θέλουν να αγοράσουν παγωτά, σοκολάτες, γλυκίσματα, σνακς ή παιχνίδια ο κ. Αλευράς, δίνει τον τόνο του πρέπει και του απαγορεύεται.

Την ίδια ώρα επιφυλάσσει ένα πείραγμα για τον κάθε ενήλικα που φτάνει στο περίπτερο αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει τις συνήθειες και τα «κουμπιά» του καθένα.

Αλλωστε όπως λέει και ο ίδιος το περίπτερο είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά και θέλει δυνατό στομάχι. Αν δεν υπάρχει και το χιούμορ τότε όλα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

SAKIS KIOSK στην οδό Θερμοπυλών δίπλα στον κεντρικό αύλακα του Αμπελώνα στην καρδιά της τοπικής αγοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ