ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ATM ΤΗΣ ALPHA BANK

Τι και αν το Σάββατο υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες πελατών της ALPHA BANK για το άδειο ATM της τράπεζας στον Τύρναβο με κάποιον μάλιστα εξοργισμένο πελάτη να αφήνει και μήνυμα ζητώντας από την τράπεζα να βάλει χρήματα ή να το πάρει, τί και αν ο πρόεδρος του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι της Τράπεζας δείχνουν να μην ιδρώνει το αφτί τους αφού ακόμη και σήμερα Μ. Τρίτη δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με χρήματα το συγκεκριμένο διάστημα.

Αποτέλεσμα αυτής της αδιαφορίας είναι δεκάδες πελάτες που επικοινώνησαν με το paidis.com να σκέφτονται να ζητήσουν και τη συνδρομή της δικαιοσύνης μήπως και αναγκαστεί η τράπεζα να ακούσει τις διαμαρτυρίες τους και να πράξει τα αυτονόητα να βάλει δηλαδή χρήματα στο ATM.

Η διαμορφωθείσα κατάσταση με το ATM της Alpha Bank αλλά και η έλλειψη χρημάτων που παρατηρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα και σταATM άλλων τραπεζών προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση και της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου με τον πρόεδρο Κ. Πετμεζά να υποστηρίζει ότι η ενέργεια αυτή των τραπεζών και ειδικά της ALPHA BANK έχει στεγνώσει την τοπική αγορά, έχει οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση της κίνηση και μάλιστα ενόψει Πάσχα, αφού πολλοί κάτοικοι του Τυρνάβου αναζητώντας μετρητά επισκέπτονται τη Λάρισα και οι περισσότεροι από αυτούς μένουν εκεί για να ψωνίσουν.

Μάλιστα όπως ανέφερε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου αναμένεται να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των Τραπεζών ζητώντας να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ