ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ – SAITIS ECO-LINE

Screenshot

Σε διεθνές τουρνουά μπάσκετ θα λάβει μέρος η ομάδα U16 του ΛΕΟΝΤΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, σε μια σπάνια ευκαιρία που δίνεται σε παιδιά του Τυρνάβου να συμμετάσχουν σε φιλικές αναμετρήσεις με ισχυρούς αντιπάλους και να αποκομίσουν εμπειρίες.

Ετσι βαλίτσες για το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζει η παιδική ομάδα του ΛΕΟΝΤΑ, καθώς τη Δευτέρα 6/5 θα πάρει το δρόμο για το νησί, προκειμένου να λάβει μέρος σε ένα σπουδαίο διεθνές τουρνουά.

Πρόκειται για το «NTINOS BAXEVANIS INTERNATIONAL BASKETBALL TOURNAMENT» που διοργανώνει ο τοπικός ΗΡΟΔΟΤΟΣ με την συμμετοχή πολύ ισχυρών ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν  ομάδες με μεγάλη παράδοση στο κομμάτι των υποδομών, όπως η θυγατρική ομάδα της πολύ γνωστής σε όλους μας απο τις συμμετοχές της στη Euroleague Ουνικάχα Μάλαγα η CB LA ZUBIA, η ΑΕΚ BC, ο ΟΦΗ BC, ο ΑΝΔΡΟΔΕΑΣ BC, ο οικοδεσπότης ΗΡΟΔΟΤΟΣ BC, και ο ΛΕΟΝΤΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Τελευταία στιγμή ακυρώθηκε ο συμμετοχή της Ιταλικής Virtus Bologna λόγω συμμετοχής της παιδικής της ομάδας στα τελικά της Ιταλικής Λίγκας.

Αμφίβολη επίσης είναι και η συμμετοχή της Al RIYADI BEIRYT από το Λίβανο μιας και δημιουργήθηκε θέμα για της έκδοση βίζας λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΛΕΟΝΤΑ Saitis eco-line:

«Ο ΛΕΟΝΤΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ θα λάβει μέρος με αθλητές από το παιδικό του τμήμα U16 στο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.
Οι άνθρωποι του συλλόγου μας με τον αναμορφωτή των ακαδημιών μας coach Ζαγανίδη, κάνουν πράγματα ώστε τα παιδιά των ακαδημιών μας να αποκτήσουν εμπειρίες και να μεγαλώσουν τις εικόνες τους στο άθλημα ώστε να τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Είναι μεγάλη ευκαιρία στους νέους αθλητές μας οι οποίοι θα στελεχώσουν το αντρικό μας τμήμα στο άμεσο μέλλον, να συναγωνιστούν με αθλητές επιπέδου και διαφορετικής κουλτούρας.

Τα κριτήρια για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι αυστηρά και έγιναν με βάση το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθεί η ομάδα και τον τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει.

Για το λόγο αυτό η ομάδα μας δέχτηκε την πρόσκληση αυτού του διεθνούς τουρνουά χωρίς δεύτερη σκέψη προσφέροντας αυτό το ταξίδι στα παιδιά αυτά επενδύοντας στο μέλλον,όπως ακριβώς είναι και η φιλοσοφία της ομάδας μας !!!
Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις σε αυτό το πνεύμα το επόμενο διάστημα, όπως και κάτι που το κρατάμε έκπληξη και σίγουρα θα ταράξει τα νερά της μπασκετικής Θεσσαλίας και όχι μόνο.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε τον πιο προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό δίνοντας βαρύτητα στην πραγματική εκμάθηση του αθλήματος αναγκάζοντας πολλούς αθλητές από άλλα σωματεία να έρχονται και να προπονούνται μαζί μας.

Και όλα αυτά τα καταφέραμε γιατί αγαπάμε το μπάσκετ, και δεν διστάζουμε να επενδύουμε συνεχώς σ’αυτό κάνοντας οικονομικές υπερβάσεις που μόνο καταξιωμένες επαγγελματικές ομάδες με μεγάλους χορηγούς από πίσω έχουν τη δυνατότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ