ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ

Δείτε τη δήλωση του Στέλιου Τσικριτσή

Πριν από μια ημέρα το τμήμα Ανακύκλωσης και Καθαριότητας έβγαλε σχετική ανακοίνωση για την αποκομιδή των απορριμμάτων τις εορταστικές αργίες του Πάσχα αλλά και τις σχετικές οδηγίες.

Από την πρώτη στιγμή τον Ιανουάριο ως νέα Δημοτική Αρχή θέσαμε στόχο να έχουμε ένα καθαρό Δήμο χάρη στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και τον προγραμματισμό μας το κατορθώσαμε. Αυτό βασίζεται κυρίως στην προσπάθεια που καταβάλουν αυτοί οι άνθρωποι κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ορισμένοι συμπολίτες δεν σέβονται την προσπάθεια αυτή και κυρίως τους εργαζόμενους στην καθαριότητα που θέλουν να είναι μαζί και αυτοί με τις οικογένειες τους τις μέρες αυτές.
Η έλλειψη σεβασμού φαίνεται από δεκάδες χαρτόκουτα και πλαστικά είδη που τα ρίχνουν κιόλας άσπαστα και έχουν κατακλύσει τους κάδους ανακύκλωσης.

Παρακαλώ τους συμπολίτες μας αυτά τα είδη να τα κρατήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όσο μπορούν συμβάλλοντας έτσι στο έργο των συνανθρώπων μας στην καθαριότητα.

Το τμήμα καθαριότητας λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας τις εορταστικές ημέρες, δηλαδή συνάνθρωποι μας θα εργάζονται για να έχουμε ένα Δήμο καθαρό.

Ας τους βοηθήσουμε όλοι με τις πράξεις μας, συμβάλλοντας όλοι με τον τρόπο μας στην προσπάθεια διασφάλισης της καθαριότητας, του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες ευχαριστώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ