Σοκ στην Κρήτη με την βουτιά θανάτου 17χρονης από γέφυρα – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

[ad_1]

Η νεαρή μαθήτρια φεύγοντας μετά το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως έκανε καθημερινά, αλλά αποχώρησε με τα πόδια

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε μία 17χρονη μαθήτρια η οποία έπεσε στο κενό από γέφυρα στην περιοχή της Σταλίδας.

Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου της μαθήτριας Λυκείου που εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς μέχρι τώρα παραμένει μυστήριο τι ήταν αυτό που οδήγησε τη 17χρονη στη γέφυρα φεύγοντας από το σχολείο της.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής 24/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ενώ δεν αποκλείεται και αυτό του δυστυχήματος.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η μικρή αδερφή της 17χρονης οι οποίες πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Νικολέτα χωρίς να μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες

Η 17χρονη ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες και την Πέμπτη 23/5 πήγε κανονικά στο σχολείο όπου έδωσε ενδοσχολικές εξετάσεις στην Ιστορία. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, φεύγοντας μετά το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως έκανε καθημερινά, αλλά αποχώρησε με τα πόδια.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ που είδε την 17χρονη στη γέφυρα. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι τουρίστριες που έτυχε να περνάνε από το σημείο, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Αυτό το οποίο εξετάζει η Αστυνομία είναι αν συνέβη κάτι στο σχολείο που επηρέασε και αναστάτωσε τη μαθήτρια.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και συμμαθητές του σχολείου της 17χρονης.

Σχετικά Tags

πτώση Κρήτη ΒΟΑΚ[ad_2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ