Δ.Σ. Συκουρίου: Στη μάχη της εποχής μας, ανάμεσα στο βιβλίο και το ταμπλέτ, εμείς διαλέξαμε σύμμαχο. Θα είμαστε πάντα μαζί με το βιβλίο.

Ευχαριστήρια επιστολή, σε όσους βοήθησαν σε αυτή την απόφαση

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, εκ μέρους της σχολικής κοινότητας του Δημ. Σχολείου Συκουρίου θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μας, σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου.

Την κατασκευή της νέας μας σχολικής βιβλιοθήκης.

Πρώτα και κύρια, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς την εταιρεία ALFA WOOD και την κα Δημάκη Ιωάννα που μας προμήθευσε και μας τοποθέτησε την βιβλιοθήκη μας.

Χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά σας, καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα όνειρο που εδώ και καιρό επιδιώκαμε. Η υψηλή ποιότητα των υλικών που μας παραχωρήσατε, όχι μόνο εξασφάλισε την ανθεκτικότητα και την αισθητική της βιβλιοθήκης μας, αλλά αποτέλεσε και τη βάση πάνω στην οποία οικοδομήσαμε το έργο μας. Η συμβολή σας υπήρξε ανεκτίμητη και σας είμαστε βαθιά ευγνώμονες.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον συνάδελφο Βασίλη Σίμο (από την πλευρά της α/βαθμιάς σχολικής επιτροπής Παιδείας), ο οποίος με το συντονισμό και την αφοσίωσή του, καθοδήγησε τις προσπάθειές μας και εξασφάλισε την ομαλή και επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

Για την αφιλοκερδή εργασία του και την άριστη καλλιτεχνική του παρέμβαση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον συγχωριανό μας, κ. Νίκο Καραποστόλη ,ο οποίος έβαψε τους χώρους της νέας μας βιβλιοθήκης καθώς και τον κ. Νίκο Βαρδακάρη που τη συναρμολόγησε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων καθώς και στους γονείς των μαθητών μας.
Η ανιδιοτελής υποστήριξή σας, είτε μέσω εθελοντικής εργασίας είτε μέσω υλικής και ηθικής ενίσχυσης, ήταν καίρια για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος. Η εμπλοκή σας όχι μόνο διευκόλυνε την ολοκλήρωση της βιβλιοθήκης, αλλά επίσης ενδυνάμωσε την κοινότητα του σχολείου μας και έδειξε στα παιδιά μας, την αξία της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εκείνους που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στο στήσιμο της βιβλιοθήκης μας.

Κάθε χέρι βοήθειας, κάθε μικρή ή μεγάλη συνεισφορά, ήταν απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου μας. Η συλλογική αυτή προσπάθεια δείχνει το μεγαλείο της κοινότητάς μας και την ικανότητά μας να επιτυγχάνουμε μεγάλους στόχους όταν συνεργαζόμαστε.

Η νέα σχολική βιβλιοθήκη είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί τους μαθητές μας και να γίνει το κέντρο μάθησης και πολιτισμού που όλοι οραματιστήκαμε.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη συμβολή σας και προσβλέπουμε σε μελλοντικές συνεργασίες που θα συνεχίσουν να προάγουν το εκπαιδευτικό μας έργο.

Εκ μέρους του Δημ. Σχολείου Συκουρίου

Η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης

Μαρία Κουτελίδα

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ