Στο υπουργείο Υποδομών για αποχαρακτηρισμό τμήματος της ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης Στ. Τσικριτσής και Χρ. Τσιτσιρίγγος παρουσία του Χρ. Κέλλα

Στον γενικό διευθυντή Οδικών Υποδομών του υπουργείου Υποδομών έθεσαν σήμερα το αίτημα για αποχαρακτηρισμό τμήματος της ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης ο δήμαρχος Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής και ο πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Χρ. Τσιτσιρίγγος σε μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ύστερα και από παρέμβαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Χρ. Κέλλα, μετά και από την ομόφωνη απόφαση του δ.σ. του δήμου Τυρνάβοιυ περί αποχαρακτηρισμού του συγκεκριμένου τμήματος, που θα δώσει την ευκαιρία στο Οινοποιείο, αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις να προχωρήσουν επενδύσεις που έχουν προγραμματίσει.

Πρόκειται για ένα τμήμα από τη χ.θ. 13.400 έως τη χ.θ. 15.700 με αφετηρία χιλιομέτρησης τη Λάρισα, μήκους 2,3 χλμ., της Εθνικής οδού (3) του Δευτερεύοντος Δικτύου “Λάρισα Τύρναβος Ελασσόνα Κοζάνη” (από τη συμβολή με νέα χάραξη της οδού στην είσοδο από Λάρισα έως τον ισόπεδο κόμβο που συνδέεται με τον ανισόπεδο κόμβο της νέας οδού) όπως αποτυπώνεται στη συνημμένη εικόνα Google earth.

Με την ευκαιρία της σημερινής συνάντησης ο δήμαρχος επανέλαβε το αίτημα της δημοτικής αρχής περί αποχαρακτηρισμού και του υπολοίπου τμήματος της ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης που περνά μέσα από την πόλη του Τυρνάβου, το οποίο είχε διατυπώσει και στον υφυπουργό Υποδομών κ. Ν. Ταχιάο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δημαρχείο του Τυρνάβου τον Μάρτιο.

Στη σημερινή συνάντηση με τον διευθυντή Οδικών Υποδομών του υπουργείου κ. Ιωάννη Κανελλόπουλο, ήταν επίσης παρόντες ο αντιδήμαρχος Νίκος Αρβανίτης, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Δημήτρης Γερακίνης και το μέλος του δ.σ. του Α.Ο.Σ. Τυρνάβου Απόστολος Ευαγγελόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ