ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Γ. Κακαβίτση που σημείωσε δύο τέρματα ο Σμόλικας Φαλάνης επικράτησε του Τυρνάβου στο γειτονικό ντέρμπι του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ με σκορ 3-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν στο 25’ με εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Κακαβίτση, ενώ πριν ακόμη ανασυνταχθούν οι Τυρναβίτες δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, όταν στο 30’ ο Λιούσκας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο κάθετη πάσα του Κατσαρού, σημειώνοντας με πλασέ το 2-0 για την ομάδα του.

Οι παίκτες του Ν. Αλεξούλη μπήκαν πιο αποφασισμένοι με την έναρξη της επανάληψης και μείωσαν σε 2-1 στο 62’ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Τζιόλα, ωστόσο η εξέλιξη δεν ήταν ανάλογη αφού στο 67’ ο Κακαβίτσης εκμεταλλευόμενος σύγχυση της άμυνας σημείωσε με κοντινό πλασέ το 3-1 «κλειδώνοντας» τη νίκη του Σμόλικα.

Σημειώνεται πως οι άνθρωποι του Τυρνάβου εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Καραγιάννη στο παιχνίδι.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Κολοβός, Τσιρογιάννης (80′ Τανάγιας Χρ.), Σκούπρας, Βενέτης (82′ Τεκέδης), Μπαλαμώτης, Κατσαρός (75′ Ζιώγας), Λιούσκας, Κακαβίτσης, Τάχας (70′ Γάλλος).

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Βλιώρας (46′ Τατσελάρι Ρ.), Γαλάνης, Αυλογιάρης, Γανός (86′ Τατσελάρι Λ.), Μπάκος (67′ Πατσιωτός), Μαυροδήμος, Τζιόλας, Τσούτσας, Γκαντρής.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ