Image Not Found

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η Αντιδημαρχία ΔΕ Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ, η ΤΚ Μελίας και η και η Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας διοργάνωσαν, με σημαντική παρουσία βιβλιόφιλων, εκδήλωση για την παρουσίαση του μυθιστορήματος της κας Χριστίνας Πολέζε ‘’Ακρογωνιαίοι Λίθοι’’

στο Πνευματικό Κέντρο της Μελίας. Το μυθιστόρημα παρουσίασαν το μέλος της ΤΚ Μελίας  κα. Αργυρούλα Αμδίτη και η κ. Χριστίνα Πολέζε, πλαισιωμένες από τους κ. κ. Τζίνο Πολέζε μεταφραστή, Βασίλη Σφέτσα ποιητή και Γιώργο Νούλα ιατρό νευρολόγο.

Την εκδήλωση  συντόνισε η  κ. Δήμητρα Μπαρδάνη της ΕΛΟΣΥΛ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Κουκούτσης και ο πρόεδρος της ΤΚ Αναστάσιος Χιωτάκης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα