ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΖΩΑ (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρωτική καταστροφή για κτηνοτρόφο σε χωριό των Φαρσάλων εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο μαντρί του, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί σχεδόν ολόκληρο το ζωικό του κεφάλαιο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά ξέσπασε γύρω στη μία μετά το μεσημέρι κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες σε μαντρί στην κοινότητα Άγιος Κωνσταντίνος της επαρχίας Φαρσάλων, ενώ λόγω των εύφλεκτων αποθηκευμένων ζωοτροφών γρήγορα λαμπάδιασε ολόκληρη η κατασκευή, εγκλωβίζοντας τα άτυχα ζώα που απανθρακώθηκαν.

Επιτόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τη Λάρισα και τα Φάρσαλα, ωστόσο παρά τις προσπάθειες πάνω από 200 πρόβατα και αρνιά απανθρακώθηκαν.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο και τις τελευταίες εστίες φωτιάς που επιμένουν, ενώ για τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς διενεργείται σχετική προανάκριση.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ifarsala.gr

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ