ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση

Μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση-έκκληση για αίμα κάνει μέσω f/b νεαρός Λαρισαίος, που ζητά τη συνδρομή όλων προκειμένου να βοηθηθεί αγαπημένο του πρόσωπο που πάσχει από μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο και χρειάζεται 6 φιάλες αίμα το μήνα.

Δείτε τι «ανέβασε» με απίστευτη ευγένεια και μπόλικη δόση χιούμορ και βοηθήστε δίνοντας αίμα στο όνομα Κυράτσω Κυρίτση του Γεωργίου, για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο».

“Θερμή Παράκληση!
Το εικονιζόμενο παλιοκόριτσο δίπλα σε μένα είναι η γιαγιά μου..για μένα η μάνα μου καθώς εκείνη με μεγάλωσε..Πάσχει από μυελοδυσπλαστικο σύνδρομο τα τελευταία 2 χρόνια και χρειάζεται τουλάχιστον 6 φιάλες αίμα το μήνα..Χθες μας ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο ότι δεν δύνανται να της χορηγήσουν επιπλέον αίμα. Κανείς συγγενής πλέον δε μπορεί να δώσει καθώς θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες από την τελευταία αιμοδοσία και βρίσκομαι σε απόγνωση..Γνωρίζω καλά το σκεπτικό των περισσότερων και ίσως να σκαφτόμουν και γω με τον ίδιο τρόπο..Πως “έλα μωρέ είναι μεγάλη, προέχουν μικρά παιδιά”. Η αγάπη όμως δε μετριέται σε μέρες, μήνες ή χρόνια και είναι μαθηματικά βέβαιο πως αν δε κάνει την επόμενη μετάγγισή της σε 15 μέρες θα μου φύγει..και δε θέλω..ούτε και εκείνη θέλει. Να ξέρετε πως 5 λεπτά απ τη ζωή σας θα δώσουν κυριολεκτικά ζωή σε έναν άνθρωπο..Το όνομά της είναι Κυράτσω Κυρίτση του Γεωργίου(πρέπει να τη μισούσε η νονά της για να της δώσει τέτοιο όνομα) και η αιμοδοσία μπορεί να γίνει επώνυμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας ανεξαρτήτου ομάδας αίματος και ρέζους και προορίζεται για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας Κουτλιμπάνειο. Σας ευχαριστώ..Εύχομαι σε όλους Υγεία..”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ