ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ!

Με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 35 βαθμούς Κελσίου αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον πεζόδρομο της Κούμα, από τα κλάματα κουταβιού που για ώρα παρέμενε δεμένο στον ήλιο.

Φιλόζωοι που εντόπισαν το ταλαιπωρημένο ζώο το μετέφεραν στη σκιά δροσίζοντάς το με λίγο νερό, ενώ ακολούθησε έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του, αφού εμφανώς επρόκειτο για δεσποζόμενο ζώο.

Τη λύση έδωσε Λαρισαίος που σκέφθηκε να απευθυνθεί σε κοντινή αλυσίδα που βρισκόταν σε λειτουργία, αφού η από μικροφώνου ανακοίνωση οδήγησε στον εντοπισμό της ιδιοκτήτριας του κουταβιού, η οποία ψώνιζε αμέριμνη εντός του καταστήματος!

Όσο για τα σχόλια, δεν τα λες και κολακευτικά για την ανευθυνότητά της…

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ