ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΟΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαμαριναίων Αμπελώνα ” Ο Σμόλικας” πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νεράιδα παρουσία του συνόλου σχεδόν των μελών του συλλόγου που το διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την εκδήλωση που περιελάμβανε και την κοπή της πίτας του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Χ. Μάμμος, η Πρόεδρος της κοινότητας Β. Τσακνάκη και το μέλος της τοπικής κοινότητας Ε. Μασούρα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία της διοίκησης βραβεύτηκαν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι του συλλόγου, στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο σύλλογο
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.



























